La finalul conferinței de presă organizată cu prilejul semnării contractului de finanțare pentru proiectul “Eficientizarea energetică a Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău CSEI”, între Agenția de Dezvoltare Regională și Consiliul Județean Buzău (mai multe detalii aici), Petre Emanoil Neagu, președintele mini-parlamentului buzoian a oferit o scurtă declarație privind viitorul său politic, în ciuda mișcărilor efectuate pe scena politică locală.

VIDEO | LIVE AGORA BUZĂU. Conferință de presă privitoare la semnarea contractului de finanțare încheiat între CJ Buzău și ADR S-E.

Astfel, președintele CJ Buzău a spus clar și răspicat că nu va părăsi barca social-democraților buzoieni, indiferent de noua configurație a lumii politice.

„Și eu am fost membru într-un alt partid dar, de când mi-am regăsit vocația de social democrat și sunt mai bine de zece ani de atunci, asta este. Peste câteva zile împlinesc 60 de ani și vreau, nu vreau, mai de rușine de mine, de familie, de nepoți, o să rămân aici. Că rămân singur, că rămân cu 30, că rămân cu 40, asta este, așa o să rămân. Când o fi povestea, s-a terminat, se închide plec acasă. Cine mă poate trimite acasă? Prostiile mele și cred că e valabil pentru toată lumea, sau electoratul. Mi se pare absolut corect pentru că asta este regula democratică” – Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.