miercuri, mai 1, 2024

PNL şi-a stabilit candidaţii pentru primăriile Padina şi Ruşeţu! (P)

Custom ad 1
Adrian Mocanu, liderul PNL Buzău a anunţat primii candidaţi ai liberalilor la comunele din judeţul Buzău. Aceştia sunt Ionel Bobocea pentru primăria Ruşeţu şi Gheorghe Miu pentru primăria Padina. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva momente pe pagina de facebook al politicianului buzoian. Redăm în rândurile următoare postarea integrală a lui Adrian Mocanu:
„Am fost ieri, alături de colegii din organizația județeană, la Padina și la Rușețu unde am discutat cu colegii liberali despre perspectivele pe care le avem în cele două localități.
Gheorghe Miu și-a asumat candidatura la Padina și este gata să dezvolte localitatea așa cum ar fi trebuit de ani buni. Din păcate, administrațiile de până acum nu au fost interesate de viitorul oamenilor care le-au ales. Gheorghe Miu vine cu o echipă puternică formată din oameni cu experiență, oameni care sunt gata să-și pună toată priceperea în joc pentru #PadinaModerna.
Ionel Bobocea este viitorul primar de la Rușețu! Un liberal dedicat, prezent la toate acțiunile partidului, un om de echipă care, cu siguranță, își va da toată silința pentru a duce la capăt toate obiectivele pe care și le asumă în fața consătenilor săi!
Pas cu pas construim #BuzaulLiberal!”
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole