duminică, mai 5, 2024

Reafirmarea puterii politice: Vlad Pufu revine în funcțiile cheie din PNL Buzău!

Custom ad 1

La o lună de la momentul în care a optat pentru retragerea din funcțiile de conducere pe care le deținea în cadrul PNL Buzău, senatorul Vlad Mircea Pufu revine în echipa de conducere a formațiunii politice. A fost desemnat interimar în posturile de prim-vicepreședinte al filialei PNL Buzău și președinte al Organizației Municipale a PNL Buzău, funcții pe care le abandonase la finalul anului precedent, odată cu demisia fostului președinte al organizației de la vârful partidului.

În prezent, noua conducere a filialei a hotărât să-l reînvestească pe senatorul Pufu în funcțiile pe care le deținea anterior.

”Începând cu data de 11.01.2024, domnul senator Vlad Mircea Pufu revine în funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Județene PNL Buzău, precum și în funcția de președinte al Organizației Municipale Buzău. Parlamentarul PNL va ocupa interimar funcțiile deținute anterior demisiei sale”, se arată într-o informare de presă, semnată de președintele interimar al filialei, Adrian Mocanu.

În decembrie 2023, senatorul Vlad Mircea Pufu a renunțat la cele două funcții de conducere imediat după demisia președintelui PNL Buzău de atunci, Gabriel Avrămescu. Încă de la acea dată, senatorul Pufu a anunțat că se află la dispoziția partidului și a subliniat disponibilitatea sa de a colabora cu noua conducere în vederea prosperității partidului.

”Conducerea PNL a decis să aducă un alt președinte al organizației județene și era normal, cum am început un proiect în urmă cu 3 ani și am făcut parte dintr-o echipă, să îmi închei și eu mandatul aici. Deocamdată, sunt demisionar din toate funcțiile politice pe care le-am deținut, prim-vicepreședinte al PNL Buzău și președinte al Organizației Municipale PNL Buzău. Acțiunea pe care am luat-o la cunoștință face parte dintr-un proces mai amplu, de unire a tuturor fracțiilor care mai erau pe dreapta politică. La Buzău era una dintre cele mai bune filiale din țară ale PMP, și atunci logica electorală așa s-a concretizat, uniunea sub un singur proiect, PNL cu o conducere nouă. Mă pun la dispoziţia partidului, a filialei Buzău şi, în măsura în care noua conducere consideră că mai are nevoie de serviciile mele, de expertiza mea şi eu voi aprecia că toţi putem face parte dintr-un nou proiect, cu siguranţă voi construi în continuare în PNL Buzău”, a precizat, în decembrie 2023, senatorul Vlad Mircea Pufu.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole