sâmbătă, aprilie 27, 2024

Care sunt revendicările personalului TESA din S.J.U. Buzău?

Custom ad 1

Astăzi, 05.12.2023, începând cu ora 10.00 și până la ora 12.00, protestul angajaților TESA (economisti, juristi, ingineri, referent de specialitate, muncitori, magazineri, liftieri, garderobieri, telefonisti etc.) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău continuă, când se va ieși în fața unității medicale pentru exprimarea nemulțumirilor privind inechitățile salariale din sistemul sanitar.

Care sunt revendicările personalului TESA din S.J.U. Buzău?
Care sunt revendicările personalului TESA din S.J.U. Buzău?

Acest protest va continua sub diverse forme până când se vor lua măsuri concrete de majorare a salariilor personalului TESA din spitale. Solidari sunt și colegii de la alte spitale din țară, care se alătură zilnic la aceste manifestări de protest.

Vă informăm că protestul va continua în data de 12.12.2023, la București, când salariații TESA din S.J.U. Buzău vor participa la manifestația organizată de către Uniunea Sindicatelor TESA, pentru a ne face auzite revendicările și a ne continua lupta.

Revendicările personalului TESA din S.J.U. Buzău sunt:

  • Adoptarea de urgență a unei soluții de majorare a salariilor de baza personalului contractual nemedical (TESA) din spitalele publice, așa cum s-a identificat si in cazul personalului din cadrul CAS.
  • – Actualizarea indemnizației de hrană cu salariul minim pe economie aflat în plată;
  • – Exceptarea spitalelor de la prevederile Legii nr. 296/2023 care determină desființarea unor structuri de specialitate administrative, având drept consecință disfuncționalități ale activității suport actului medical.

Sursă: Spitalul Județean de Urgență Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole