miercuri, iulie 24, 2024

”Suflet lângă suflet”, spectacolul caritabil care va avea loc 7 decembrie

Custom ad 1

„Este momentul să facem fapte bune!”, ne îndeamnă Oana Gheorghiu, președinta organizației femeilor PSD din Buzău, care lansează o invitație către buzoieni să participe, în spiritul Crăciunului, la o activitate caritabilă de excepție.

”Suflet lângă suflet”, spectacolul caritabil care va avea loc 7 decembrie
”Suflet lângă suflet”, spectacolul caritabil care va avea loc 7 decembrie

Evenimentul este un spectacol caritabil intitulat „Suflet lângă suflet”, care va avea loc pe 7 decembrie la ora 19:00, în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău. Acest spectacol remarcabil adună laolaltă vocile unor interpreți deosebiți, oameni cu inimă mare, care au decis să se unească în sprijinul copiilor de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Buzău, persoanelor cu dizabilități, celor cu sindrom Down, oamenilor fără adăpost din Centrul de Urgență de Zi și de Noapte pentru persoane adulte fără adăpost, precum și a elevilor Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău și a familiilor defavorizate din județ și municipiu.

Intrarea la spectacolul „Suflet lângă suflet” este gratuită, dar orice donație din partea publicului este de neprețuit pentru îndeplinirea speranțelor celor aflați în dificultate.

Oana Gheorghiu exprimă recunoștința față de toți artiștii care au ales să facă parte din acest spectacol caritabil, și nu sunt puțini. Printre cei care vor concerta se numără: Daniela Matache, Tatiana Răduță, Diana Ioniță, Mario Buzoianu, Bianca Constantin, Adelina Dedu, Mario Stoica, Alexandra Panaete, Rovana Maria Băducu, Cristina Maria Nicolae, Eduard Antochi, Angela Lazăr, Briana Pătrașcu, Loredana Răduță, Maria Maxim. Spectacolul va fi completat de momente speciale oferite de „Ceata lui Ioniță”, „Cântăcioșii lui Răduță” și Ansamblul „Plaiurile Mioriței”.

La realizarea acestui spectacol au contribuit Primăria municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău, Asociația „Alexandru Marghiloman”, Centrul Județean de Cultură și Artă și Palatul Copiilor Buzău.

Sursă: Oana Gheorghiu

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole