duminică, aprilie 28, 2024

Învață, creează și descoperă cu echipa de robotică „Heart of RoBots” și Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău

Custom ad 1

Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău și membrii echipei de robotică „Heart of RoBots” de la Colegiul Național „B. P. Hașdeu” invită copiii cu vârste peste 5 ani să facă cunoștință cu robotul participant la First Tech Challenge și să ia parte la o serie de întâlniri dedicate utilității roboților.

Învață, creează și descoperă cu echipa de robotică „Heart of RoBots” și Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău
Învață, creează și descoperă cu echipa de robotică „Heart of RoBots” și Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău

Este vorba despre trei activități care vor avea loc pe 23 noiembrie, 7 decembrie și 14 decembrie, în intervalul orar 17.00 – 19.00, la sediul Bibliotecii din Galleria Mall, ocazie cu care membrii echipei de robotică vor desfășura activități menite să provoace copiii să își folosească imaginația și, cu ajutorul ei, să creeze lucruri inedite.

Evenimentul face parte din cadrul proiectului Break The Code.

Participarea este gratuită, iar doritorii se pot înscrie accesând acest link sau la prima întâlnire, cea de joi, 23 noiembrie.

Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău continuă astfel colaborarea cu echipa de robotică „Heart of RoBots”, după ce în luna iulie, copiii prezenți la „Ludoteca din Grădină” au putut manevra ei înșiși robotul participant la First Tech Challenge.

Echipa „Heart of RoBots” a fost fondată în anul 2018 și este alcătuită în prezent din 15 membri oficiali și alți voluntari, elevi pasionați de robotică. În ultimii 5 ani echipa s-a remarcat în cadrul competiției First Lego League, unde a obținut rezultate la nivel național, dar și calificarea la etapa internațională a acesteia. Începând din 2021, echipa participă la First Tech Challenge, iar liderul echipei, Andrei Luca Mănăilă, a obținut premiul special DEAN’S LIST AWARD la ediția 2023 care i-a oferit oportunitatea de a participa la campionatul mondial de robotică desfășurat în Houston, SUA.

Sursă: Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole