miercuri, mai 1, 2024

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Când am spus toate acestea, m-am bazat pe cifre, pe fapte concrete, nu pe speculații”

Custom ad 1

Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență care prevede reducerea cheltuielilor bugetare, interzicând primăriilor să finanțeze din fonduri publice organizarea de evenimente comunitare precum festivaluri, concerte, festivități, sărbători tematice și altele asemenea.

Am cerut în repetate rânduri ca Primăria Buzău să oprească dezmățul din bani publici, să renunțe la festivaluri și petreceri finanțate din bani publici, să oprească risipa banului public.
Să nu uităm, totuși, ce se întâmplă și în domeniul sportului, acolo unde municipalitatea buzoiană aruncă foarte mulți bani pentru echipele de handbal și fotbal, spre exemplu, iar performanțele lipsesc. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care acești bani ar fi putut fi folosiți pentru infrastructura sportivă și centre de copii și juniori. FC Buzău se află în Liga a 2-a, acolo unde dezamăgește de la meci la meci și are în componență jucători bulgari, greci, croați și polonezi. La rândul său, echipa de handbal feminin Gloria Buzău se află pe locul 8 din 14.
De fiecare dată când am atras atenția asupra acestor aspecte, am fost criticat de către prietenii administrației locale buzoiene.
Acum, premierul Marcel Ciolacu adoptă o ordonanță de urgență care prevede exact ceea ce am solicitat de atâta timp. Când am spus toate acestea, m-am bazat pe cifre, pe fapte concrete, nu pe speculații.
Sper că această măsură va contribui la o mai bună gestionare a banului public și la o mai mare responsabilitate din partea autorităților locale.” a declarat deputatul Gabriel Avrămescu, președinte al PNL Buzău.

Sursă: Gabriel Avrămescu

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole