duminică, aprilie 28, 2024

Înființare sistem de canalizare în satele Gura Văii, Scorțoasa, Policiori și Plopeasa

Custom ad 1

Comuna Scorțoasa va beneficia de investiții semnificative în infrastructură prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Contractul de finanțare pentru proiectul “Înființare sistem de canalizare în satele Gura Văii, Scorțoasa, Policiori și Plopeasa”, în valoare valoare totală de 24,764,325.00 lei a fost semnat în cursul zilei de ieri de către ministrul liberal Adrian-Ioan Veștea, la sediul MDLPA.

Este un pas important către modernizarea și dezvoltarea acestei comunități și poate servi ca exemplu pentru alte regiuni care se confruntă cu nevoi similare de infrastructură. Acest proiect are un impact semnificativ asupra calității vieții locuitorilor și asupra mediului înconjurător.

Tot ieri au fost semnate contractele pentru alte 43 de noi investiții în infrastructură pe care ministerul condus de Adrian Veștea le finanțează. Contractele, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administrație dedicați comunităților pe care le conduc și care fac demersuri serioase și profesioniste pentru elaborarea și punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viață decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate”, a precizat ministrul dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 2.116, în valoare totală de peste 23 de miliarde de lei.

Sursă: PNL Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole