duminică, aprilie 28, 2024

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Dezvoltăm județul nostru prin investiții care cresc calitatea vieții buzoienilor!”

Custom ad 1

Ministrul liberal Adrian-Ioan Veștea a semnat, în cursul zilei de ieri, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractele de finanțare pentru noi obiective de investiție din județul Buzău prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

La eveniment a fost prezent și deputatul liberal Gabriel Ioan Avrămescu, președintele organizației județene a PNL Buzău, un profesionist în administrație și un suținător al dezvoltării sustenabile a Buzăului.

Prin contractele de finanțare semnate, comuna Tisău va beneficia de înfiintarea unui sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Izvoru, Grăjdana, Haleș, Pădurenii, Strezeni, Tisău și Valea Sălciilor aparținătoare comunei Tisău, județul Buzău. În comnuna Cochirleanca va fi implementat proiectul mărirea sursei sistemului de alimentare cu apă în satul Boboc prin realizarea unui foraj și aducțiune la gospodăria de apă existentă. La Gura Teghii va fi extins și modernizat sistemul de canalizare. Strazile comunei Valea Salciei vor fi modernizate tot cu banii primiți astăzi prin Programul Național de Investiții.

Sursă: PNL Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole