joi, aprilie 25, 2024

19.500.000 lei pentru înființarea rețelei de gaze naturale în comuna Balta Albă

Custom ad 1

Comuna Balta Albă este una dintre cele 9 comune în care se va înființa sau extinde rețeaua de gaze naturale, prin intermediul programului național de investiții “Anghel Saligny”, care are ca obiectiv modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, infrastructura de apă și canalizare, stații de epurare a apei, extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Primarul comunei Balta Albă, Ionel Marin, a făcut demersurile necesare pentru obținerea de fonduri în vederea înființării rețelei de gaze naturale. Suma alocată comunei Balta Albă este de 19.500 de lei. Celelalte localități care vor beneficia de fonduri pentru înființarea sau extinderea rețelei de gaze naturale sunt: Luciu, Măgura, Merei, Pogoanele, Săpoca, Smeeni, Scutelnici și Țintești.

Județul Buzăul se numără printre primele 8 județe din țară în care vor ajunge bani prin intermediul programului național de investiții “Anghel Saligny” pentru sisteme de distribuție a gazelor. În perioada următoare, la Ministerul Dezvoltării vor fi analizate documentațiile transmise de primari din celelalte județe ale țării, astfel încât investițiile să poată începe cât mai curând. Prin ”Anghel Saligny” s-au alocat 65,5 miliarde de lei pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, gaze naturale, drumuri și poduri.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole