luni, mai 6, 2024

Ateliere meșteșugărești gratuite, pe tot parcursul anului 2023, la Muzeul de Etnografie ”Vergu Mănăilă”

Custom ad 1

Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură, artă și cercetare ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, organizează, pe tot parcursul anului 2023, mai multor ateliere cu specific etnografic, în colaborare cu „Asociația Meșterilor Populari și Artiștilor Buzău”. La aceste ateliere pot participa copiii cu vârsta minimă de 7 ani iar în cadrul lor desfășoară activități manuale și artistice, pot învăța să creeze diferite obiecte, să lucreze cu diferite materiale și să își dezvolte abilitățile artistice.

Pe 8 aprilie a avut loc atelierul de încondeiat ouă, o activitate specifică sărbătorilor pascale. Apoi au urmat atelierele de pictat icoane pe sticlă (6 mai) și de cusut motive tradiționale (24 iunie).

Muzeul Județean Buzău anunță că mai sunt locuri libere la atelierele de: țesut (15 iulie), tricotat (18 noiembrie) şi croșetat (9 decembrie). La aceste ateliere pot participa copiii cu vârsta minimă de 7 ani iar în cadrul lor desfășoară activități manuale și artistice, pot învăța să creeze diferite obiecte, să lucreze cu diferite materiale și să își dezvolte abilitățile artistice. Participarea la aceste ateliere este gratuită, iar pentru detalii și programări puteți suna la numărul de telefon: 0772 255 131, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Pentru participarea minorilor este necesară completarea unei declarații pe propria răspundere, conform modelului pe care îl găsiți aici.

Sursă foto: Muzeul Județean Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole