23.3 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

Cafeneaua Liberală | Despre antreprenoriat, cu Hildegard Helene Brandl

Custom ad 1

Proiectul Cafeneaua liberală a devenit deja un obicei în peisajul politic buzoian, destinat tinerilor, cărora li se oferă oportunitatea de a discuta pe teme diverse.

Săptămâna aceasta tinerii liberali au participat la un modul intitulat “Pregătit și motivat de antreprenoriat”, care și-a propus să depășească limitările teoretice, pentru a le veni cu adevărat în sprijin tinerilor buzoieni.

Cafeneaua Liberală | Despre antreprenoriat, cu Hildegard Helene Brandl
Cafeneaua Liberală | Despre antreprenoriat, cu Hildegard Helene Brandl

De când am demarat, împreună cu tinerii liberali, proiectul Cafeneaua Liberală, mereu am fost plăcut surprins să descopăr interesele lor, precum și domeniile în care își doresc să se dezvolte” spune Gabriel Avrămescu”, președintele PNL Buzău.

Invitata acestei întâlniri a fost Hildegard Helene Brandl, proprietara biroului de arhitectură UNITH2B Architects, implicată în proiecte precum “Adoptă un Sat” sau “RePatriot”, din cadrul Romanian Business Leaders, membru AHK – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, membru fondator RoBeLo (Romanian Best Locations) și The Makers SRL. Cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, Hildegard Helene Brandl a ținut să ofere tinerilor liberali o imagine reală a ce înseamnă să conduci un business în România.

Perseverență, mentalitate de învingător, preocupare pentru inovare continuă și abordarea fiecărui obstacol ca pe o oportunitate. Iată principalele direcții pe care tinerii liberali le-au primit aseară, la Cafeneaua Liberală, într-o discuție autentică despre ce înseamnă antreprenoriatul cu adevărat.  Am apreciat enorm că, printre sfaturile oferite, a fost prezentată și o altă fațadă a eșecului în afaceri, principala temere atunci când începi o astfel de aventură, dar și singura modalitate de a învăța și de a te perfecționa. Mesajul a fost clar: Nu-ți fie teamă de eșec, ci doar de a nu învăța nimic din el și de a persevera în eroare” a mai declarat Gabriel Avrămescu, care a participat la acest eveniment.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente