9.4 C
Buzău
miercuri, martie 27, 2024

Dynamite Fighting Show revine pe 13 mai la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”

Custom ad 1

Cel mai puternic circuit de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău cu o ediție spectaculoasă, Cod Roșu în Buzău, eveniment care va decide ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion.

Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”
Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”

După ce anul trecut a fost un succes incontestabil, Dynamite Fighting Show în Buzău a devenit deja un eveniment de tradiție. De această dată, pe 13 mai, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, se vor desfășura ultimele două sferturi de finală la categoriile super mijlocie și grea, care vor stabili anul acesta cei mai buni luptători din România.

Astfel, Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan sunt parte din turneul Super8, în timp ce duelurile Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Tancul Iancul vs Sebastian Lutaniuc sunt parte din turneul Heavy8. Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu și Eduard Gafencu sunt deja în semifinale.

De asemenea, Dynamite Fighting Show 19 Cod Roșu în Buzău va fi completată de super fight-uri internaționale unde România va fi reprezentată de Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Ștefan Lătescu, Claudiu Bădoi și Călin Petrișor.

Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”
Dynamite Fighting Show, revine pe 13 mai la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”

Anul trecut, buzoienii au primit cu brațele deschise și gala ce aduce la Buzău sportivi din țară și din străinătate, dar și pe inițiatorul acesteia, Cătălin Moroșanu. Sunt convins că vom vedea mulți sportivi talentați și în cadrul acestei ediții.” a declarat președintele Consiliul Județean Buzău, Petre Emanoi Neagu cu privire la acest eveniment.

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept nou dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul, și își dorește să ofere publicului confruntări pe reguli K-1 între cei mai buni sportivi din România și Europa de kickboxing, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, Kyokushin și alte arte marțiale. DFS nu s-a dezvoltat doar ca o platformă sportivă, iar de-a lungul anilor a inițiat inclusiv o latură socială activă în fiecare oraș în care caravana artelor marțiale ajunge.

Biletele  pot fi achiziționate online, printr-un simplu click, aici.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente