17.3 C
Buzău
duminică, martie 17, 2024

CLANUL | Cum a ajuns Laurenţiu Virgil Pantazi, şeful IPJ Buzău, „să joace” în unul dintre serialele momentului

Custom ad 1

Numele şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, alături de gradul acestuia, sunt prezente în episodul cinci al sezonului doi din serialul „Clanul”, o producţie românească, bazată pe un scenariu turc, care ilustrează lupta dintre autorităţi şi mafie, difuzat de PRO TV şi, în avans, cu o săptămână de platforma Voyo.

Subiectul serialului îl reprezintă regăsirea a doi fraţi, unul devenit poliţist, celălalt răpit când eram mic, pus să cerşească şi devenit răufăcător sub acoperirea de poliţist, membru al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti. La mai bine de douăzeci de ani de la momentul despărţirii, verişoara acestora, jurnalist de investigaţii, primeşte un plic care conţine datele DNA şi ale DIICOT Bucureşti privitoare la traficantul de carne vie care i-a separat pe cei doi fraţi. Cercetarea realizată de efectivele DIICOT Bucureşti şi IPJ Buzău este realizată de Laurenţiu Virgil Pantazi, aşa cum reiese din secvenţa alăturată.

Episodul integral va fi difuzat duminică, începând cu ora 20:00 pe PRO TV, însă acesta, al cincilea din sezonul doi, este deja disponibil, contracost, pe platforma voyo.

Serialul „Clanul” este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. „Clanul” reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre poliție și mafie. Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău. Producător creativ: Anghel Damian. Distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu și mulți alții.

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente