miercuri, aprilie 24, 2024

Județul Buzău a fost prezent și anul acesta la Târgul de turism al României

Custom ad 1

În perioada 23 – 26 februarie a avut loc Târgul de Turism al României – Ediția de primăvară, la ROMEXPO, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional.

Județul Buzău a fost prezent la Târgul de Turism cu o expoziție de fotografie intitulată „𝟳𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲 𝗮 𝗣𝗮𝗺𝗮𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶𝗻 𝟳𝟬 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝘁𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗶”.

Într-o lume a tehnologiei, a ecranelor luminoase și a plasticului, Buzăul a atras prin clasicele fotografii tipărite pe hârtie. Cei 12 autori, pasionați de fotografie, au surprins în lucrările lor Buzăul autentic, Buzăul emoționant, Buzăul simplu și frumos, așa cum este și fotografia pe hârtie.

Totodată, vizitatorii au solicitat oferte balneare, oferte de turism rural, excursii și tabere școlare, precum și oferte și programe pentru descoperirea Geoparcului Internațional UNESCO Ținutul Buzăului. În plus, tour-operatori din turism au vizitat standul județului, interesați de baza de cazare și agrement care poate fi pusă la dispoziție, precum și de posibilitățile de vizitare în excursii de o zi sau sejur în Geoparcul UNESCO „Ținutul Buzăului”. În acest sens, au fost demarate discuții privind includerea geoparcului în oferta de incoming a României.

Standul Buzăului a reușit să sădească dorința de a explora atracțiile turistice ale județului Buzau. Mulți tineri și copii au intrat în joc pentru a-și testa cunoștințele obținute după vizionarea expoziției și au plecat acasă cu suveniruri de la Buzău.

Prima zi a târgului a adus la stand și oficialitățile de la nivel național, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, dl. Constantin – Daniel Cadariu, și secretarii de stat Tudorița Lungu și Lucian Rus. De asemenea, prin prezența în standul României cu Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului, s-a primit și vizita vizita doamnei profesor Mariela Modeva, ministru adjunct al Ministerului Turismului din Bulgaria.

Oferta turistică a Buzăului a fost prezentată și de meșteri populari de la Bisoca și Merei, artiști plastici, unități de cazare, agenți de turism, reprezentanți ai centrelor de informare turistică și de artă din județ, invitați la stand.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole