Profesorul Răzvan Theo Chirac are mari şanse să devină directorul Bibliotecii Municipale „Corneliu Coposu” din Râmnicu Sărat

0
413

Profesorul de geografie, Răzvan Theo Chirac, din Râmnicu Sărat, este așteptat să devină noul director al Bibliotecii Municipale „Corneliu Coposu”.

Desi mulți din Râmnicu Sărat se așteptau să vadă un concurs pentru această poziție, sursele noastre afirmă că el a fost singurul care a depus dosarul pentru această funcție. Se discuta pe la colțuri că postul ar putea fi ocupat de bibliotecara Silvia Holban, soția fostului primar din Râmnicu Sărat, cunoscută și ca mediator, însă aceste presupuneri se pare că nu s-au adeverit. Silvia Holban nu pare să fi fost interesată să ocupe poziția de manager.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Concursul pentru postul de director a fost lansat la sfârșitul anului trecut, după încetarea mandatului fostului director Emilia Radu prin acordul părților, iar data limită pentru depunerea dosarelor a fost 16 ianuarie 2023.

Potrivit LexPress.ro, Răzvan Theo Chirac s-a născut la 25 iunie 1973, la Râmnicu Sărat. A urmat cursuri universitare de geografie şi fotografie la Universitatea din Bucureşti. Din 1997 este profesor de geografie în Râmnicu Sărat. Pasionat de artele vizuale, a expus grafică satirică şi fotografie la Casa de Cultură şi Palatul Administrativ. În 2005 a publicat cartea Călători pe valea Râmnicului, coautor Traian Cristea, în 2008 Râmnicu Sărat – itinerar subiectiv, în 2010 Râmnicu Sărat – ghid turistic, iar în 2012 Sens şi contrasens. Din 2006 până în 2012 a fost redactor-şef al ziarului „Sensul râmnicean”.

Sursă foto: Facebook/ Răzvan Theo Chiriac

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.