joi, iunie 20, 2024

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: ”Nu contează din ce generație facem parte, important este să comunicăm și să înțelegem nevoile celorlalți”

Custom ad 1

Proiectul Cafeneaua liberală a devenit deja un obicei în peisajul politic buzoian, destinat tinerilor, care au posibilitatea de a discuta pe teme diverse. La sfârșitul săptămânii trecute, într-un cadru relaxat, s-au purtat discuții despre conflictul dintre generații.

Inclusiv în politică există această dispută între generații, dispută pe proiecte și idei, bineînțeles. Nu contează din ce generație facem parte, important este să comunicăm și să înțelegem nevoile celorlalți. Tocmai de aceea le mulțumesc celor din TNL Buzau nu doar că participă la aceste evenimente, ci că sunt implicați, curioși și curajoși. Când văd astfel de tineri pot spune sincer că noua generație de liberali, în special la Buzău, va fi una care nu doar că va păstra valorile liberale, ci le va aprofunda prin proiecte și idei demne de un liberal.” a declarat Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole