Donație importantă pentru Spitalul Județean de Urgență Buzău din partea General Membrane

0
49

Spitalul Județean de Urgență Buzău a beneficiat, în ultimii ani, de aparatură medicală ultraperformantă în urma unor donații și sponsorizări.

În ajun de Moș Nicolae, societatea GENERAL MEMBRANE a făcut o donație importantă Spitalului Județean de Urgență Buzău, pentru Blocul Operator, prin achiziționarea unui echipament laser cu diodă Leonardo, în sumă de 190.566,60 lei. Această donație a fost posibilă prin implicarea d-lui dr. Răzvan Dedu, medic primar în cadrul Secției Chirurgie Generală și șef al Blocului Operator.

Doresc să mulțumesc echipei General Membrane, pentru că este al doilea an consecutiv când ne oferă donații substanțiale de aparatură medicală pentru Blocul Operator. Anul trecut, ne-au donat  o platformă electrochirurgicală, atât de utilă  corpului medical,  pentru a putea oferi pacienților noștri un act medical de calitate. Acest aparat nou sosit,  tip laser, este utilizat în bolile hemoroidale, tratamentul bolii variceale din insuficiența venoasă cronică, al fistulelor perianale și pilonidale. Este un echipament de ultima generatie pentru care am început pregătirea în ultimele luni și pe care o vom definitiva la inceputul anului viitor. Alături de colegii mei vom incerca sa valorificam la maxim potentialul acestui aparat, realizând intervenții minim invazive. Perfecționarea continuă și device-urile de ultimă generație ne ajută să oferim pacienților noștri un act chirurgical de calitate si o recuperare mult mai rapidă”.

Claudiu Damian, manager, S.J.U. Buzău: ”Apreciez mult gestul dumneavoastră și mulțumesc conducerii General Membrane pentru această donație importantă care creste nivelul tehnic al Blocului Operator, totul în beneficiul pacientului. Obiectivul  nostru este acela de a efectua un act medical profesionist, cu timpi de așteptare cât mai mici și cu rezultate eficiente pentru pacienți. Astfel de donații și sponsorizări ne ajută foarte mult, indiferent de valoare, acest lucru arată că devenim o comunitate puternică, care pune accent pe sănătate.

Sursă: Spitalul Județean de Urgență Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.