12.4 C
Buzău
marți, octombrie 3, 2023
Mihaela Travel | Agentie de turism

ACTUALITATE | Locuitorii comunei Mărăcineni vor avea acces la rețeaua de gaze naturale până la 31 decembrie 2023

Comuna Mărăcineni va avea acces la rețeaua de gaze naturale până la sfârșitul anului 2023. În cursurl săptămânii trecute primarul comunei, Constantin Dumitru, a organizat un eveniment la care au participat atât reprezentanții instituțiilor din Buzău, cât și ai instituțiilor de la București, eveniment în cadrul căruia s-a discutat despre alimentarea cu gaze a celor trei sate componente ale comunei pe care o conduce: Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni.

Proiectul, căruia i s-a alocat o sumă de aproape 92 de milioane de lei, dintre care 77 milioane reprezintă finanțare de la Uniunea Europeană, are o perioadă de implementare de 40 de luni (1 septembrie 2020–31 decembrie 2023). Primarul comunei Mărăcineni a adus mulțumiri tuturor celor implicați în implementarea proiectului, dar și locuitorilor comunei, care au dat dovată de răbdare și înțelegere. Acesta a mai declarat că proiectul este important nu doar pentru comunitatea pe care o conduce, ci pentru întreaga dezvoltare a localităților de pe Valea Slănicului.

Am participat cu bucurie astăzi la conferința de lansare a proiectului “Înființare sistem distribuție gaze naturale în satele Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni”. Este un proiect finanțat prin POIM și o necesitate pentru dezvoltarea zonei și pentru oferirea unor condiții de trai mai bune cetățenilor. Rezultatele se văd când autoritățile locale și cetățenii formează o echipă! Vreau să-i felicit pe primarul comunei Mărăcineni, Dumitru Constantin, compania Transgaz și locuitorii comunei Mărăcineni pentru că au înțeles amploarea și importanța proiectului pentru dezvoltarea comunității!” a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, cu privirire la acest eveniment.

Sursă foto: Petre Emanoil Neagu | Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite articole