joi, mai 30, 2024

COMUNICAT DE PRESĂ | PNL Buzău lansează prima ediție a Școlii de vară de la Chiojdu

Custom ad 1

Organizația județeană PNL Buzău lansează prima ediție a ”Școlii de vară” a TNL Buzău care se va desfășura în perioada 26-28 august la Chiojdu.

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: ”Mă bucur că în sfârșit, după doi ani de pandemie, putem organiza Școala de vară a TNL. Acest tip de întâlniri, pe care sper să le putem face de acum în fiecare an, au mai multe obiective. Unul dintre ele este să formăm o nouă generație de politicieni care să se specializeze pe diferite domenii precum administrație, antreprenoriat, educație sau orice își doresc ei. Ideea este să aibă un punct de plecare, să înțeleagă ce se întâmplă pe scena politică și mai apoi fiecare să descopere un domeniu pe care ar putea excela. Noua generație de politicieni nu va mai fi ca cea de acum, unde toți se pricep la toate domeniile, ci vor fi oameni specializați pe anumite domenii. După trei zile de cursuri, dezbateri și discuții aș vrea ca participanții să plece în primul rând cu ideea că politica nu e un lucru rău și că doar dacă te implici poți schimba lucrurile.

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău
Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău

Timp de trei zile, cei aproximativ 50 de participanți, vor avea parte de cursuri, discuții și dezbateri pe diferite teme precum administrație, comunicare sau antreprenoriat la care vor participa specialiști din domeniu, miniștri, parlamentari sau lideri de partid.

Sursă: PNL Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole