17.7 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

ACTUALITATE | Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari din Republica Moldova

Custom ad 1

Președintele Consiliului județean Buzău, dl Petre Emanoil Neagu, a vizitat Consiliul Raional Dubăsari. Discuțiile, la care au luat parte și vicepreședinții raionului Dubăsari Vlad Izman și Oleg Soltan, secretarul Consiliului raional Dubăsari Maria Jimbei, șef Direcția economie, buget și finanțe Lilia Cazac și consilieri raionali au avut ca temă continuarea colaborării inițiate anterior între cele două instituții.

Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari
Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari

Vlad Izman, responsabil de domeniul social, a salutat prezența dlui Petre Emanoil Neagu în raionul Dubăsari: ”Vă mulțumim pentru aportul dumneavoastră personal, al cetățenilor români, pentru grija și interesul manifestat pentru cetățenii raionului Dubăsari, ai Republicii Moldova. Țin foarte mult să avem și în continuare un dialog deschis și constructiv pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute precum proiectul de construcţie a unei săli multifuncţionale – Bloc de odihnă cu sală de conferinţe la Centrul de odihnă pentru copii şi tineret Prietenia”.

Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari
Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari

Atât secretarul Consiliului raional, cât și restul reprezentanților raionului Dubăsari şi-au exprimat recunoştinţa şi aprecierea pentru suportul oferit de colegii din Judeţul Buzău. Au mulțumit dlui Președinte pentru întâlnire, care demonstrează încă o dată că relațiile de prietenie și colaborare între raionul Dubăsari și Consiliul Județean Buzău au continuitate.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a subliniat că ”de la semnarea acordurilor de implementare comună a proiectului de construcţie a unei săli multifuncţionale – Bloc de odihnă cu sală de conferinţe la Centrul de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia”, am trecut printr-o perioadă de cunoaștere. Astăzi, rămân în continuare deschis să continuăm colaborările frumoase inițiative”.

Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari
Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari

Totodată, dl Neagu a venit cu mai multe idei vizavi de inițierea unui schimb de experiențe între unitățile administrativ-teritoriale, de ordin cultural, sportiv etc. Atât conducerea raionului Dubăsari cât și consilierii raionali prezenți la întrunire au salutat iniţiativele acestuia.

După vizita la Consiliul Raional Dubăsari și participarea la ședința Comisiei economice, am fost la Centrul de odihnă Prietenia, unde energia bună de cuprinde și unde copiii demonstrează că doar ei sunt cei care pot face lumea mai bună. Ne-au impresionat cu spectacolul susținut pentru încetarea războiului din Ucraina!” a mai declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari
Petre Emanoil Neagu, în vizită în Raionul Dubăsari

Ulterior, reprezentanții celor două consilii, s-au deplasat la Centrul de odihnă pentru copii și tineret Prietenia, pentru a stabili pașii care trebuie urmați pentru reluarea procesului de implementare a proiectului, pentru a fi finalizat cu succes. Aici, reprezentanții consiliilor au fost întâmpinați în stil pur moldovenesc, cu pâine și sare. În tabără sunt sute de copii care, în semn de solidaritate față de vecinii ucraineni, împreună cu oaspeții lor au lansat lampioane, ca simbol al păcii.

Sursă: Consiliul Raional Dubăsari

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente