Inspectoratul pentru Situații de Urgentă „Neron Lupașcu” al județului Buzău organizează concurs prin încadrare directă, în vederea ocupării a 23 posturi de conducător auto(autospeciale) din cadrul:

  • serviciului Logistic compartiment Tehnic – grupa Transport
  • Detașamentului de pompieri Buzău
  • Detașamentului de pompieri Râmnicu Sărat.
Angajări din sursă externă la I.S.U. Buzău
Angajări din sursă externă la I.S.U. Buzău

Condiții minime: Vârsta între 18 și 35 de ani, absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, posesor permis de conducere categ. B,C.

Documentele din dosarul de recrutare vor fi depuse exclusiv on-line de către candidaţii la adresa de e-mail resurseumanebz@yahoo.com, conform perioadelor menționate în anunțul de recrutare ce se regăsește pe site-ul inspectoratului în secțiunea „Carieră”.

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului, condițiile de recrutare, documentele necesare precum și alte informații relevante se regăsesc în anunțul prezentat pe site-ul oficial al instituției. De asemenea orice modificări, informații noi, dar și rezultatele vor fi făcute publice prin postarea în secțiunea „Cariera” (http://isubuzau.ro/index.php?pg=cariera.htm ) și afişare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului Buzău din municipiul Buzău, strada Bistriţei nr.51, judeţul Buzău, telefon 0238 721 301; 0238 724 059, interior – 27114.

Sursă: I.S.U. Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.