joi, mai 30, 2024

MODA ÎN POLITICA BUZOIANĂ | De la ciorapi şi papuci, la Prada din Turcia şi modele trase la indigo. Vă prezentăm cei mai bine şi… cei mai puţin bine îmbrăcaţi politicieni!

Custom ad 1

Moda în politica buzoiană nu este o prioritate. O arată maniera în care se îmbracă aleşii noştri locali, fie că vorbim de comune sau de membri reprezentativi din Parlament. Când ajung în funcţii de însemnătate mai mare sau mai mică, politicienii buzoieni vor să epateze. Brand-ul contează. Cu cât este mai greu de pronunţat, cu atât mai bine. Stilul, însă, este o necunoscută pentru majoritatea celor care ne conduc destinele.

Primăria cu cele mai mari salarii ilegale dă primarul în șlapi şi șosete

Când dai peste 5 miliarde salarii ilegale, se presupune că ai bani să străluceşti în sat. Nu aşa se întâmplă la Ţinteşti, acolo unde, potrivit presei locale, nepotul primarului Constantin Toma, singurul conducător de comună cu două clase mai mult decât trenul, conduce primăria în … papuci. Explicaţia aceasta ar fi plauzibilă pentru maniera în care decurg lucrurile în comună.

Nu am reuşit să decidem care este cel mai bine îmbrăcat primar din mediul rural, dar în mod cert l-am găsit pe cel mai neinspirat. Într-o fotografie postată recent în social media îl vedem pe primarul din Ţinteşti asortând o pereche de şosete negre la o pereche de … șlapi. “Măcar sunt de aceeaşi culoare!”, ar spune cei mai înfocaţi susţinători ai primarului care a dat peste 500.000 de lei ilegal salariu către angajaţii săi.

La Costeşti se poartă … Prada.

Tot lângă Buzău, în mirifica comună Costeşţi, a doua casă pentru mai mulţi politicieni şi oameni din administraţia locală, brand-urile de lux se găsesc la tot pasul. Din primărie în sat şi retur. La o şedinţă recentă a Consiliului Local Costeşti, primarul s-a prezentat în faţa consilierilor locali într-o vestă Prada. Dacă este o amintire de nedezlipit din Istanbul sau o cheltuială chiar şi pentru un salariu de primar, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideţi.

Trei doamne şi toţi trei… traşi la indigo.

Internauţii buzoieni, fani sau nu ai fotbalului sau ai mişcării politice locale, nu au putut să treacă cu vederea o serie de fotografii care în decurs de nici 3 zile le-au trecut prin faţa ochilor.

În prima dintre ele, îl avem pe secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal. Gabriel Bădescu… Bodescu, îmbrăcat smart casual, într-un sacou bleu, blugi, tricou alb şi pantofi sport asortaţi.

Stilul vestimentar al federalului a fost împrumutat de vicepreşedintele CJ Buzău, Adrian Petre, la nici câteva ore de la realizarea primei imagini, în cadrul altui eveniment, doar că la aceeaşi întâlnire deputatul Romeo Lungu s-a prezentat cu o vestimentaţie… identică.

Că sunt lipsiţi de inspiraţie social democraţii buzoieni sau că aceasta este uniforma de partid, iarăşi lăsăm la latitudinea dumneavoastră să decideți.

În politica buzoiană există şi bărbaţi!

Prin peisajul buzoian, am reuşit să identificăm şi exemplare autentice de masculi cu personalitate.

Cel mai bine îmbrăcat politician buzoian este, surprinzător, şi cel mai vârstnic. Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău îşi adaptează ţinuta în funcţie de evenimentul la care participă. Numărul 1 din CJ îşi completează brandurile vestimentare cu accesorii simple, precum ceasurile. Bineînţeles, tot de firmă. Simbol al eleganţei definită de decenţă, Neagu poate fi rivalizat doar de “vice CJ”, Felix Rache.

Sursă foto: Observatorul buzoian | Ciprian Sterian
Sursă foto: Observatorul buzoian | Ciprian Sterian

Al doilea om din mini-parlamentul buzoian este în topul politicienilor buzoieni, cei mai bine îmbrăcaţi. Diferenţa poate o face şi soţia, Janine Nectara, care este jurnalist de modă de peste 10 ani, blogger de fashion şi colaborator Vogue.

Liber la… liberali

New-entry pe scena politicii buzoieni, cuplul de parlamentari format din senatorul Vlad Pufu şi deputatul Gabriel Avrămescu nu se afişează în branduri consacrate. Dacă senatorul Pufu îmbină foarte bine cromatica costumelor prin accesorii, Gabriel Avrămescu nu se sfieşte să înlocuiască, în funcţie de eveniment, sacoul cu geaca de piele.

Cei doi, aflaţi la primul mandat în atenţia presei şi după doar doi ani sub lumina refectoarelor de pe prima scenă a politicii româneşti sunt caracterizaţi de decenţa vestimentară şi bunul gust exprimat prin alegerea culorilor complementare pe care le îmbracă.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole