PNL Buzău respinge categoric acuzațiile făcute de primarul pesedist Constantin Toma conform cărora consilierii PNL au blocat proiectul ”Reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Buzău”.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, încearcă să acopere greșelile pe care le face, conștient sau nu, la conducerea primăriei, acuzând opoziția că blochează proiectele de infrastructură. Partidul Național Liberal Buzău nu se va opune niciodată proiectelor de dezvoltare de care orașul are atât de mare nevoie, însă va fi extrem de atent la modul în care administrația pesedistă cheltuie banii publici proveniți din taxele și impozitele plătite de buzoieni.

Referitor la proiectul ”Reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Buzău” pentru care Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a blocat finanțarea în urma unor suspiciuni de fraudă, PNL Buzău transmite clar si ferm următorul mesaj: niciun consilier local PNL nu a încercat blocarea unui proiect prin depunerea unei plângeri penale.

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău
Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: “Primarul Constantin Toma trebuie să adopte transparență totală pentru a clarifica această situație, iar dacă alege contrariul, atunci știm că de fapt totul este o mascaradă pentru a-și ascunde neregulile din acest proiect. Prin acest demers, care nu-i face cinste, primarul Constantin Toma maschează de fapt greșelile pe care le face de la conducerea primăriei și se ascunde în spatele unei victimizări monstruoase. De ce se victimizează primarul Constantin Toma dacă este convins că proiectul este corect implementat? Vrea oare primarul Constantin Toma să intimideze procurorii? Acestea sunt întrebările la care primarul ar trebui să răspundă. Nu să facă acuzații nefondate la adresa consilierilor locali.

Gabriel Avrămescu
Președinte PNL Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.