12.1 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

ACTUALITATE | Petre Emanoil Neagu premiază performanța în sport

Custom ad 1

Astăzi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Consiliul Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a premiat micuțele jucătoare de la Clubul Sportiv Școlar Buzău care au devenit campioane naționale la categoria minivolei.

Premiem din nou performanța! De data aceasta performanța aparține junioarelor de la Clubul Sportiv Școlar Buzău, echipa de minivolei feminin, care au obținut al III-lea titlu de Campioană a României! Felicitări întregii echipe, sportivelor și antrenorilor și un drum încununat de succese în continuare!” a declarat președintele Consiliului Județean Buzău cu ocazia acestui eveniment.

În perioada 4 – 8 mai s-a desfășurat la Craiova turneul final la categoria minivolei – feminin. Buzău a fost reprezentat de micuțele voleibaliste de la Clubul Sportiv Școlar Buzău, antrenate de Alina Bălan. La acest turneu final s-au calificat 8 echipe, împărțite în două grupe de câte patru echipe fiecare. S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare, după care primele două clasate au jucat sâmbătă în semifinale (locul 1 din A contra locului 2 din B și invers) și duminică s-a disputat finala.

În grupe, CSS Buzău a pierdut cu 3 – 2 primul meci disputat împotriva CSV Craiova și a câștigat cu 3 – 1 meciurile cu CNNT Craiova și LPS Brăila, calificându-se în semifinale, unde a întâlnit echipa din Muscel Câmpulung, câștigând cu 3 la 2 partida împotriva acesteia. Finala s-a încheiat cu victoria buzoiencelor de la CSS Buzău, care au revenit în finală de la 1 – 2 și s-au impus cu 3 – 2 în fața formației gazdă, CSV Craiova, deținătoarea titlului.

Din lotul buzoiencelor s-au remarcat Cucu Bianca, care a primit diplomă pentru ”cel mai bun atac” și Paraschiv Vasilica, care a primit premiul special.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente