Trenul Regal opreşte pe 10 mai în gara Buzău!

0
86
ORARUL TRENULUI REGAL DE 10 MAI
Trenul Regal va pleca din Gara Regală Băneasa, marți, 10 Mai 2022, la ora 11.00. La ora 10.40, în prezența Majestății Sale Custodele Coroanei, a ASR Principelui Radu și a ASR Principesa Sofia, va avea loc un ceremonial militar pe peronul gării. Își vor da concursul Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, precum și militarii Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul.
Prima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Ploiești Sud, la ora 12.10. Accesul publicului și al presei este liber.
A doua oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Buzău, la ora 13.31. Accesul publicului și al presei este liber.
A treia oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Brăila, la ora 15.24. Accesul publicului și al presei este liber.
Ultima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Galați, la ora 16.14. Accesul publicului și al presei este liber. După încheierea ceremonialului sosirii la Galați, Trenul Regal va putea fi vizitat de către public timp de două ore.
Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, doresc să sărbătorească în acest an 10 Mai, deopotrivă Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale, alături de locuitorii celor patru județe pe care le vizitează. În ziua de 11 mai 2022, Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia vor vizita în municipiul Galați sediul Crucii Roșii Române la ora 11, Centrul de zi pentru copii Sfântul Spiridon la ora 12 și Combinatul siderurgic Liberty Galați la ora 13.
Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.