ACTUALITATE | Ministerul Apărării Naționale anunță că sunt disponibile 1.049 de posturi de soldat/ gradat profesionist

0
88

Centrul Militar Județean Buzău, prin Biroul Informare – Recrutare, structura specializată în domeniu a Ministerului Apărării Naționale care se ocupă de promovarea profesiei militare și recrutarea (înscrierea) candidaților – băieți și fete – pentru cariera militară, aduce la cunoștința celor interesați că în data de 2 mai 2022 se dă startul înscrierilor pentru 1.049 de posturi de soldat/ gradat profesionist disponibile în toată țara. Perioada de înscriere se termină la data de 17 iunie 2022.

1.049 de posturi de soldat/ gradat profesionist disponibile în toată țara
1.049 de posturi de soldat/ gradat profesionist disponibile în toată țara

Înscrierile se vor face numai la sediul Biroului Informare – Recrutare. Prezentarea în detaliu a Planului de recrutare a candidaților pentru posturile de soldat/ gradat profesionist în activitate care conține numărul de posturi pe arme/ specialități militare, unități militare și localitățile de dispunere a acestora se face doar la sediul Biroului Informare – Recrutare, iar fiecare candidat ce se va înscrie poate avea maxim 3 (trei) opțiuni.

Se pot înscrie persoanele de cetățenie română cu domiciliul stabil în România de cel puțin 6 luni la data depunerii cererii de înscriere, cu vârsta minimă de 18 ani care nu depășesc vârsta de 45 ani la data finalizării programului de instruire și sunt absolvenți cel puțin al ciclului inferior liceal (în conformitate cu Legea nr. 1/2011 – Legea educației naționale cu modificările și completările ulterioare).

1.049 de posturi de soldat/ gradat profesionist disponibile în toată țara
1.049 de posturi de soldat/ gradat profesionist disponibile în toată țara

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutate generale și specifice. Informații detaliate referitoare la criterii și documentele necesare întocmirii dosarului de candidat se pot obține la sediul Biroului informare – recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Buzău, situat în B-dul Unirii nr. 140, în zilele lucrătoare de luni, miercuri, joi, vineri între orele 08.30-16.30 și marți între orele 10.30-18.30 dar și la telefon 0238720620.

Pentru înscriere, potențialii candidați care se vor prezenta la sediul biroului informare – recrutare, având asupra lor actul de identitate, permisul de conducere (categoriile B,C – unde este cazul) și ustensile de scris personale.

Sursă: Centrul Militar Județean Buzău

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.