ACTUALITATE | Astăzi a avut loc ședința Colegiului Prefectural al Judeţului Buzău, condusă de prefectul Daniel Țiclea

0
53

Prefectul Daniel-Marian Țiclea a condus, astăzi, prima întâlnire a Colegiului Prefectural organizată după sărbătorile pascale, ocazie cu care a salutat prezența fizică a directorilor și șefilor de instituții, dar și a jurnaliștilor, exprimându-și speranța că aceasta va fi normalitatea, pe viitor.

Ședința Colegiului Prefectural al Judeţului Buzău din 28.04.2022
Ședința Colegiului Prefectural al Judeţului Buzău din 28.04.2022

În cadrul ședinței, printre altele, a fost prezentat raportul cu rezultatele verificărilor efectuate de către instituțiile cu rol de control în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, respectiv: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Neron Lupașcu” Buzău, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Buzău, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău, Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Buzău și Direcţia de Sănătate Publică Buzău

De asemenea, au fost expuse raportul privind activitatea desfăşurată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău în anul 2021 și o informare privind programul anual al culturilor semincere de toamnă și primăvară, admise la multiplicare prezentată de Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Buzău.

În cadrul aceleiași ședințe, directorul Direcției Județene pentru Statistică Buzău, Cornelia Geambașu, a prezentat stadiul Recensământului Populației și al Locuințelor în etapa autorecenzării 15.03 – 15.05.2022 , la nivelul județului Buzău.

Legat de recenzare, prefectul Daniel-Marian Țiclea le-a reamintit directorilor de instituții deconcentrate din subordine că se dorește o mai mare implicare a lor în privința autorecenzării angajaților, fiind subliniată ideea că orice salariat care se autorecenzează poate beneficia, ulterior, de o zi liberă.

La capitolul ”Diverse”, a fost abordat subiectul lucrărilor de consolidare care se efectuează pe DN 10 Buzău-Brașov. ”Sunt vești foarte bune pentru șoferi. Sunt speranțe că se vor finaliza curând cele 4 lucrări de consolidare de pe DN 10, care se derulează la km 30, 34, 83 și 86. De asemenea, sunt toate șansele ca la 15 iunie să se inaugureze podul nou-nouț peste Bâsca Chiojdului, la Cislău, (km 46). Este primul pod nou, construit pe rețeaua de drumuri naționale din județul Buzău, de după Revoluție” a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Sursă: Instituția Prefectului Județul Buzău

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.