Liberalii buzoieni s-au întrunit, astăzi după amiază, în Colegiul Director Județean al partidului, ocazie cu care a fost prezentată, dezbătută și votată moțiunea de candidatură a domnului premier Nicolae-Ionel Ciucă la funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Moțiunea “Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, ce poate fi accesată aici: https://i0.1616.ro/media/2/2701/33605/20665134/1/motiune-pnl-2022-final.pdf, a fost votată de PNL Buzău, în unanimitate, cu 58 de voturi “pentru”.

Le mulțumesc tuturor colegilor că au susținut moțiunea domnului premier Nicolae Ciucă, le mulțumesc că au dovedit încă o dată că suntem o echipă unită care crește frumos la Buzău și că reușim, de fiecare dată, să ne susținem unii pe ceilalți. Alegerea domnului prim-ministru în funcția de președinte al PNL va aduce stabilitate, coerență și încredere în viața internă a partidului, va reprezenta un plus politic pentru guvernare,” a declarat președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

În aceeași ședință a Colegiului Director Județean al PNL Buzău a fost validată lista celor 18 delegați ai organizației județene care vor participa la Congresul Extraordinar al partidului, eveniment care va avea loc duminică, 10 aprilie.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.