9.2 C
Buzău
joi, martie 23, 2023
Google search engine
AcasăActualitate | Acum în BuzăuACTUALITATE | Ținutul Buzăului, prezent la Târgul de Turism al României

ACTUALITATE | Ținutul Buzăului, prezent la Târgul de Turism al României

În perioada 24 – 27 februarie 2022, în incinta Romexpo – Pavilionul B2, se desfășoară Târgul de Turism al României – Ediția de primăvară, care se bucură de prezența a 85 de companii renumite din industria turismului. Gradul de internaționalizare al târgului este de 46%, fiind prezente companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria.

Buzăul este și el prezent, prin standul organizat de Consiliul Județean Buzău. ”Vom promova Geoparcul Ținutul Buzăului, Dealul Istrița: Crame & Monteoru, Zona Nehoiu – Siriu – Chiojdu, produse tradiționale buzoiene, meșteri populari: Amalia Papazissu, Petru Tofan (sculptor), școala Merei cu lada de zestre si ateliere de mărțișoare, Asociația Meșterilor Populari din Buzău, momente artistice ale ansamblului Centrului de Creație, dar și o expoziție panotată a Muzeului Județean Buzău”, a declarat Petre Emanoil Neagu cu ocazia acestui eveniment.

Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră, prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei în contextual actual, împreună cu autoritățile din domeniu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments