duminică, iunie 16, 2024

ACTUALITATE | Buzoienii au acces liber la parada de 1 Decembrie, fără prezentarea certificatului verde

Custom ad 1

Mâine, începând cu ora 11:00, buzoienii sunt invitați să participe la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naționale a României de Garnizoana Buzău, Consiliul Județean și Primăria municipiului Buzău.

La parada militară, ocazionată de sărbătoarea națională, vor participa aproximativ 400 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale și din celelalte instituții din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Cei prezenți vor avea ocazia să asiste la defilarea cu personal și tehnică militară a peste 70 de mijloace tehnice și circa 10 aeronave puse la dispoziție de Divizia 2 Infanterie Getica, Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău și Poliția Locală Buzău.

Accesul tuturor persoanelor este liber (cu excepția zonei oficiale), cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți. Cei prezenți vor respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, implicit purtarea măștii de protecție.

Pe trotuarul de pe partea cu Cimitirul Eroilor, pe lungimea gardului cimitirului, va fi delimitată zona oficială în care vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi si a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Capacitatea acestei zone va fi de cel mult 200 de persoane cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți.

În zona în care se va desfășura evenimentul vor fi restricții de circulație pe Calea Eroilor în data de 30.11.2021 între orele 09.30-12.00 (pentru desfășurarea antrenamentului general) și în data de 01.12.2021, între orele 09.30-13.00 pe Calea Eroilor – bulevardul Mareșal Alexandru Averescu.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole