miercuri, iunie 12, 2024

PNL | Gabriel Avrămescu: ”Șoc și groază la primăria din Buzău! În sfârșit, îi face opoziție cineva lui Toma – Primarul PSD!”

Custom ad 1

Intenția primarului Constantin Toma de a mări suprafața orașului Buzău prin unificarea cu localitatea Țintești stârnește multe controverse pe plan local. Deputatul Gabriel Avrămescu, președinte al PNL Buzău, declară într-o postare pe Facebook că ”în sfârșit, îi face opoziție cineva lui Toma – Primarul PSD și acesta găsește de cuviință să ne atace! Se plânge public dl Toma că eu și colegul meu senator Vlad Pufu ne împotrivim „marilor reforme” locale inițiate de domnia sa și, totodată, că nu am fi venit cu proiecte concrete pentru buzoieni.

De asemenea, Gabriel Avrămescu îi reamintește primarului Toma de toate proiectele concrete propuse de PNL și enumeră toate promisiunile făcute în campania electorală din luna decembrie pentru alegerile parlamentare, care s-au transformat deja în realizări:
– educație: filială la Buzău a Universității „Dunărea de Jos” Galați
– investiții strategice: bani europeni pentru Ținutul Buzăului prin ITI (Investiții Teritoriale Integrate
– infrastructura rutieră: licitația autostrăzii A7 (Ploiești-Buzău), Podul de la Viaductul Giurca, asfaltare DN2B Buzău-Brăila, asfaltare DN2C Buzău-Slobozia (Costești-Gherăseni-Călțuna- Pogoanele-Padina)
– siguranță rutieră: sensul giratoriu de la Spătaru
– agricultură și cercetare: operaționalizarea Băncii de Resurse Vegetale

În această situație, i-aș recomanda dlui Toma de la PSD să lase sensibilitățile, să nu se mai plângă și să se apuce de treabă. Îl asigur pe domnul primar că-mi voi exprima susținerea public atunci când va veni în fața noastră, a buzoienilor, cu proiecte viabile, sustenabile, realizabile, proiecte care să aducă bani în buzunarele oamenilor, proiecte pentru dezvoltarea reală a Buzăului. (…) N-are nimic de-a face unirea municipiului cu Ținteștiul cu atragerea de fonduri și de investitori, cât timp, infrastructura e la pământ, utilitățile nu există și tinerii ne pleacă din Buzău, în alte județe sau în alte țări. Toți întrebăm care e strategia unirii municipiului Buzău cu Ținteștiul și răspunsul dumneavoastră este că vreți „Buzăul Mare” și atât.”, a mai precizat deputatul PNL în aceeași postare pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole