La ora la care cei mai mulţi dintre voi se întorceau spre case de la slujba de duminică, Silviu Iordache, Prefectul judeţului Buzău îşi contabiliza duşmanii închipuiţi şi lua primele măsuri împotriva lor.

„Păpuşel”, poreclă dobândită în decursul celor aproape 4 decenii de viaţă datorită metrosexualităţii afişate, cuvânt pe care îl folosesc în mod maliţios ar spune unii, inclusiv apropiaţii din cercul 1 al trimisului Guvernului în teritoriu, a decis excluderea jurnalistului Andrei Piţigoi acreditat de 7 ani la Casa Albă, în speţă a publicaţiei Agora Buzău, din motive cel puţin până la această oră necunoscute.

Potrivit unor apropiaţi ai Prefectului de Buzău, „Păpuşel” s-a arătat deranjat (n.r. vizibil, mimico-gestual chiar în timpul conferinţei de presă, vezi video) de faptul că jurnalistul ar fi… râs în momentul în care colegul său de partid, Moraru, preşedintele USR Buzău a afirmat că: „…aveţi un Prefect care a oferit cea mai mare transparenţă”.

I-am contactat atât pe Silviu Iordache, şeful de la Casa Albă, cât şi pe purtătorul de vorbe al instituţiei de pe Bulevardul Bălcescu. Până la ora redactării prezentului material, niciunul dintre cei doi nu şi-a exprimat punctul de vedere.

Agora Buzău este o publicaţie locală de nişă, acreditată la principalele instituţii publice din judeţ, singura publicație buzoiană acreditată la Camera Deputaţilor, Senatul României şi Administraţia Prezidenţială şi printre puţinele din Buzău acreditată la cele mai importante ministere. În scurta activitate, am primit deseori ameninţări, injurii sau gesturi menite să ne intimideze, dar niciodată jurnaliştii Agora nu s-au confruntat cu o decizie puerilă, de neînţeles şi care contravine oricărui principiu democratic sau de bun simţ, precum cea asumată de către Silviu Iordache, cel care, teoretic, reprezintă statul român în teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.