duminică, aprilie 14, 2024

CULTURĂ | Premieră la Buzău: biletul digital unic (Museum Pass) la Muzeul Județean

Custom ad 1

Muzeul Județean Buzău a introdus în premieră biletul digital unic (Museum Pass), un beneficiu nou pentru vizitatori.

După introducerea biletului digital, Muzeul Județean Buzău oferă încă un beneficiu vizitatorilor, prin introducerea biletului digital unic (Museum Pass).

Biletul digital unic a fost dezvoltat de echipa BookTes, cea care a implementat și sistemul de ticketing la Muzeul Județean Buzău și, ulterior, la peste 160 de muzee din România. Tehnologia Biletului Unic sau al Pass-ului (Museum Pass, Activity Pass) face posibilă cumpărarea unui bilet unic ce oferă acces la mai multe secții aparținând unui singur muzeu, la muzee diferite, dar și conectarea tuturor furnizorilor de activități turistice cu muzeele și alte instituții culturale din România. Astfel, cu un singur bilet achiziționat online, se poate vizita Muzeul Județean Buzău, dar și Muzeul Chihlimbarului Colți și Muzeul de Etnografie „Vergu Mănăilă”.

Biletul unic se poate achiziționa atât de pe site-ul Muzeului Județean Buzău cât și de pe platforma Booktes.com.

Având în vedere că site-urile web sunt mereu accesibile, înseamnă că biletul poate fi achiziționat de oriunde și oricând se dorește, plata fiind făcută cu cardul, în moneda dorită (leu, euro sau dolar). Validarea biletului, ce are o valabilitate de 60 de zile de la data achiziționării, se va face la intrarea în fiecare muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Muzeul Județean Buzău oferă acest serviciu, nou pentru piața culturală românească, dorind să vină în întâmpinarea eforturilor de a facilita accesul turiștilor români și străini la serviciile culturale și muzeale ale Buzăului. În efortul autorităților județene de a transforma Buzăul într-o zonă turistică importantă, instituția noastră se află într-o permanentă identificare de soluții și idei inovative pentru a oferi experiențe muzeale, turistice și de divertisment cultural de calitate.

Sursă foto: pagina de Facebook a Muzeului Județean Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole