joi, mai 30, 2024

Acțiune caritabilă la Beceni | Lucrurile bune vin din inimă!

Custom ad 1

O acțiune plină de emoție s-a desfășurat în cursul zilei de ieri, 28 aprilie 2021, în comuna Beceni. Grădinița cu program prelungit ”Bobocei” din Micro III, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Beceni și cu celelalte unități școlare de pe raza comunei, cu sprijinul primarului Adrian Burlacu și al doamnei consilier Carmen Bucur, au fost cei care au pus în mișcare acțiunea ”Lucrurile bune vin din inimă!”.

Un număr de 50 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, provenind din familii defavorizate din comuna Beceni, au primit ieri cadouri constând din haine, încălțăminte, jucării, cărți și dulciuri. Cadrele didactice de la Grădinița cu program prelungit ”Bobocei” din Micro III s-au mobilizat în preajma sărbătorilor pascale și au pregătit cadouri pentru acești copii cărora, uneori, le e dificil să mai zâmbească. Deși zâmbetul unui copil nu ar trebui să fie condiționat de nimic, de multe ori greutățile familiilor se oglindesc și pe chipurile copiilor.

Să dăruiești ar trebui să fie un lucru simplu, vei vedea ce efect are asupra ta zâmbetul celui căruia i-ai făcut o bucurie, cât de mică. Cu toate că faptele bune se fac în tăcere, iar o acțiune caritabilă nu ar trebui să fie un motiv de laudă, este bine să spunem când facem. Pentru că binele făcut ar putea fi molipsitor. Astăzi, 50 de copii din comuna Beceni au zâmbit. Iar mamele au avut lacrimi lacrimi de bucurie în ochi. Pentru că lucrurile bune chiar vin din inimă.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole