joi, aprilie 18, 2024

PNL | Curățenia de primăvară de la Beceni, un prim pas al comunității spre o societate responsabilă

Custom ad 1

Astăzi, Primăria Beceni, în parteneriat cu Liceul Beceni, SS Automobile și Serviciul de Salubrizare, a organizat o acțiune intitulată ”Spring cleanup”. Acțiunea de ecologizare a avut ca scop adunarea gunoaielor depozitate necorespunzător pe raza comunei, iar oamenii au fost îndemnați să ia parte la curățenia de primăvară, nu doar pentru a avea o comună mai curată, ci și pentru a conștientiza importanța protejării mediului înconjurător.

La această acțiune au participat și reprezentanți ai PNL Buzău, printre care deputatul Gabriel Avrămescu, senatorul Vlad Pufu, secretarul general Viorel Dobre, dar și membri ai partidului, care au adunat deșeurile depozitate necorespunzător, cot la cot cu voluntarii.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Înarmați cu mănuși, saci și clești folosiți pentru colectarea deșeurilor, aceștia au identificat și ecologizat mai multe zone în care cei mai puțin responsabili au ales să arunce gunoaiele, deși nu erau special amenajate în acest scop.

Comunitățile, fie ele mai mici sau mai mari, trebuie încurajate permanent să acționeze responsabil față de mediu, tocmai de aceea astfel de acțiuni sunt binevenite și trebuie promovate. Educarea ecologică a comunităților și implicarea lor directă este un pas către o societate responsabilă, iar acțiunile de ecologizare organizate constant sunt un prim pas spre îndeplinirea acestui scop.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole