Unul dintre cei mai promiţători oameni din politica buzoiană, vicepreşedintele CJ Buzău, Adrian Petre a urcat următoarea treaptă ierarhică… la 4.000 de km distanţă de oraşul natal. Aflat la al doilea mandat de vicepreşedinte al mini-parlamentului buzoian, Petre a renunţat la funcţia deţinută pe Bulevardul Nicolae Bălcescu pentru a fi numit preşedinte al CJ din Peninsula Sinai, aflată în deşertul egiptean. Reporterii Agora Buzău au reuşit să obţină cu sudoare imagini în premieră cu fostul vicepreşedinte buzoian la noul său loc de muncă. La umbra unor palmieri, între două măsline, Petre ne-a oferit primele declaraţii:

„Omul sfinţeşte locul. Nu contează unde, important este că am reuşit! Aici, politic vorbind pluripartidismul este viu colorat, reprezentat de patru formaţiuni majore: Hoarda Cămilelor, Adunarea Aligatorilor, Pustnicii Deşertului şi Clanul Şerpilor. Cu ultimii am avut contact şi în România, ştiu cum să-i tratez. Mizez pe poziţia mea independentă, pe liniştea deşertului şi experienţa personală. Între dune se nasc iluzii optice, halucinaţii… dacă în România îi duceam cu zăhărelu` în Egipt, îi ducem cu iluzia oazei de apă. Practic, nimic nou pentru mine!” – Adrian Petre, fost vicepreşedinte CJ Buzău

Acest articol este un pamflet şi nu reprezintă declaraţiile oficiale ale persoanelor în cauză. Materialul a fost publicat cu ocazia zilei de 1 Aprilie, ziua internaţională a păcălelii. Orice supărare sau repercursiune juridică va fi pusă pe seama lipsei de umor. 

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.