luni, aprilie 22, 2024

RER SUD | Ambalează-ți orașul în curățenie!

Custom ad 1

În perioada 03 Aprilie – 1 Mai 2021 RER SUD desfășoară prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice generate de populația municipiului Buzău, gratuit, direct de la sursă.

Având în vedere că pe perioada lunii aprilie, Primăria Buzău derulează programul “Curățenia de Primăvară” pe toată raza municipiului Buzău, RER SUD, în calitate de operator de salubritate vine în sprijinul cetățenilor care, în urma activităților de curățenie din gospodărie doresc să predea obiecte voluminoase sau aparate electrice, electronice și electrocasnice pe care nu le mai folosesc.

Deșeurile voluminoase constau în deșeuri solide de mari dimensiuni (mobilier, uși, echipamente electrice și electrocasnice, obiecte sanitare, saltele, biciclete vechi, covoare, etc.). În principiu, cam orice lucru care odată era de folos prin gospodărie, iar acum nu prea mai ai ce face cu el. În mod normal, colectarea acestui tip de deșeuri se face de către operatorul de salubritate în schimbul unei sume de bani care variază, în funcție de volumul obiectelor nefolositoare. Însă, în cadrul acestei campanii, colectarea se va face gratuit, singura condiție fiind respectarea programului de colectare, care este următorul:

Deșeurile pentru care se solicită colectarea trebuie scoase conform graficului, lângă bloc sau în fața porții, de unde vor fi preluate de către operatorul de salubritate. Pentru o bună și eficientă activitate de colectare, buzoienii sunt rugați să respecte programul de colectare și să nu depoziteze astfel de deșeuri în alte locuri decât cele menționate și nici în alte zile decât cele aferente zonei în care locuiesc. De asemenea, buzoienii sunt îndemnați să acționeze responsabil și să devină parteneri RER SUD atât în această acțiune punctuală de igienizare a orașului, cât și în alte acțiuni ce au ca scop menținerea orașului nostru curat.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole