joi, aprilie 18, 2024

ACTUALITATE | Centrul Cultural Alexandru Marghiloman are un nou director – manager

Custom ad 1

Începând cu data de 25 martie 2021, Florina – Diana Potîrniche este noul director – manager al Centrului Cultural Alexandru Marghiloman.

Aceasta și-a adjudecat noua funcție în urma obținerii notei de 10 la un concurs, numirea ei fiind votată cu 22 de voturi ”pentru” și o abținere în ședința ordinară a Consiliului Local.

Sunt buzoiancă, născută și crescută în Buzău. Am urmat cursurile Colegiului Național Mihai Eminescu, profilul bilingv-engleză, pe care l-am absolvit ca șef de promoție. Am fost interesată de proiecte de educație și cultură chiar din timpul liceului, în timp fiind coordonatoarea departamentului de proiecte de cultură și de educație a Consiliului Județean al Elevilor din Buzău, poziție din care am inițiat primul festival de datini pentru tineret care se numea , un proiect care a ajuns la foarte multe ediții și a devenit un eveniment cultural de referință pentru orașul nostru și pentru tineretul din Buzău. Ulterior, am devenit interesată de proiecte de educație și de cultură și am aplicat în mediul ONG, făcând asta în paralel cu cursurile de licență, pe care le-am urmat la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limba engleză, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Am absolvit și un master de Administrarea Afacerilor, tot cu predare în limba engleză, ca șef de promoție, la Academia de Studii Economice din București.

Încă din anul 2007 am început ca voluntar, apoi ca asistent de proiect, ajungând apoi director de programe în cadrul Asociației <Asistență și Programe pentru Dezvoltarea Durabilă – agenda 21>, un ONG cu sediul în București, dar care este activ la nivel național. Din pozițiile pe care le-am ocupat în cadrul acestei organizații am derulat peste 30 de proiecte de educație la nivel național și la nivel internațional, implicând numeroase școli din țara noastră, inclusiv din județul Buzău. Pot să menționez unul dintre proiecte care a avut un mare succes și care a devenit global, în care am implicat peste 58 de școli din întreaga țară un număr de peste 900 de profesori și peste 8.000 de elevi, un proiect care a avut ca temă educația globală. Totodată, din anul 2015 mi-am îndreptat atenția și către proiecte internaționale și am avut șansa de a ocupa poziția de consilier în educație. Din această poziție am conceput și am implementat anual câte trei proiecte de educație și de formare pentru tineri.

Din anul 2015 Florina Diana – Potîrniche este manager în programe de educație în Bruxelles și din data de 24 iulie 2020 este și consilier al primarului municipiului Buzău.

Sursă foto: Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole