Cea de-a treia ediție a emisiunii AGORA 60, difuzată exclusiv online pe www.agorabuzau.ro, l-a avut ca invitat pe Gelu Manolache, managerul agenției imobiliare PRO IMOB MANOLACHE & PARTNERS din Buzău. Subiectele abordate au fost variate și de larg interes pentru toți cei care doresc să vândă, să cumpere sau să închirieze imobile în județul Buzău.

Invitatul nostru ne-a explicat ce înseamnă o colaborare cu o agenție profesionistă în domeniul imobiliar, care sunt avantajele încheierii unui contract de exclusivitate cu o agenție imobiliară, cum pot tinerii să intre în posesia unei locuințe în contextul social și economic actual, care sunt riscurile pe care și le asumă cei care nu apelează la serviciile unei agenții imobiliare, cum își protejează clienții o agenție imobiliară, precum și ce înseamnă un agent imobiliar educat.

De asemenea, am avut o discuție interesantă despre fluctuațiile pieței imobiliare cu privire la închirierea și achiziționarea imobilelor, despre cum ajungem să stabilim prețul corect al unei tranzacții, despre imobile noi vs. imobile vechi, despre mediul urban, periferie sau mediul rural.

Urmăreşte emisiunea „Agora 60” pe contul de facebook Agora Buzău sau pe website-ul www.agorabuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.