Scene de un barbarism rar au avut loc în urmă cu câteva ore în comuna Beceni. Actualul primar al localităţii din nordul judeţului a fost bătut de către viceprimarul PSD şi gaşca sa din localitate. Adrian Burlacu, în prezent primar s-a ales cu o bătaie ruptă din Rai după un conflict spontant cu fostul primar, în prezent vice, PSD-istul Laurenţiu Constantin.

Un bărbat 40 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost bătut de un bărbat de 51 de ani din aceeaşi localitate, solicitând intervenţia forţelor de ordine. Victima a ajuns la spital, iar medicii au stabilit că a suferit un traumatism cranian şi unul abdominal. Victima este primarul comunei, Adrian Burlacu, care susţine că cel care l-a agresat este fostul primar al comunei, actual viceprimar Constantin Dumitru.
La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații.” – Adriana Bratosin, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţe Buzău
Sursă foto: news.ro
Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.