9.2 C
Buzău
joi, martie 23, 2023
Google search engine
AcasăMerită CititMERITĂ CITIT | Rubrica nouă pe Agora Buzău din ianuarie 2021!

MERITĂ CITIT | Rubrica nouă pe Agora Buzău din ianuarie 2021!

Din dorința de a fi mai aproape de voi, oferindu-vă conținut, experiențe plăcute și folositoare, creativitatea echipei noastre dă naștere unei noi rubrici săptămânale: „Merită citit”. În fiecare vineri, site-ul Agora Buzău, va găzdui în categoria dedicată o recenzie de carte si recomandări de lecturi.

Fie că este vorba despre un subiect de business, fie că ne îndreptăm spre zona de work-life balance, dezvoltare personală sau beletristică, credem că o carte bună nu numai că ne deconectează, dar ne și aduce informații folositoare pentru viaţa de zi cu zi.

Vă așteptăm în fiecare vineri, pe site-ul nostru, unde împreună ne vom lua doza de inspirație și entuziasmul din rubrica „Merită citit”.

Cărți. Există atât de multe cărți, încât nu știi niciodată pe care să o alegi. Sunteți pasionați de lectură, căutați recomandări sau pur și simplu sunteți curioși să aflați noutăți din lumea cărților? Toate acestea le puteți găsi în rubrica „Merită citit”, rubrica destinată exclusiv cărților. Aici veți găsi informații și opinii variate despre diferite cărți și autorii lor. Dacă aveți vreo curiozitate legată de o anumită carte, așteptăm întrebările, dar și sugestiile voastre în comentarii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments