joi, mai 30, 2024

Gabriel Avrămescu, candidat PNL BUZĂU pentru Camera Deputaților: aproape 5 milioane de euro, investiție pentru reconstruirea taberei de la Arbănași!

Custom ad 1

Tabăra Arbănași, una dintre cele mai mari și mai frumoase tabere școlare din România, va fi complet reconstruită și redată circuitului turistic școlar.

Lipsa interesului guvernelor anterioare au adus Tabăra Arbănași într-un stadiu de degradare avansat. Astfel, costul prezumat al acestor intervenții, respectiv dezafectare, consolidare, reparații, depășește substanțial valoarea de investiție, soluția fiind scoaterea din uz a tuturor corpurilor și, implicit, demolarea.

Pentru îndeplinirea obiectivului „Demolare și construire ansamblu de clădiri și racordare utilități la Centrul de agrement Arbănași, comuna Beceni, Judetul Buzau”, Guvernul PNL va investi 4.777.000 euro (fără TVA). Astfel, vor fi construite 16 unități de cazare, un spațiu destinat servirii mesei, dotat cu echipamente și utilaje gastronomice tip linie autoservire, scaune si mese.

Tabăra de la Arbănași va avea și un cabinet medical, dar și un centru de analiză a biodiversității, sală multifuncțională cu arce și panouri modulare prefabricate din lemn, în care să se poată desfășura activități precum workshop-uri, antrenamente de prim ajutor. Obiectivul va beneficia și de un centru de astronomie si observare a cerului, spații de recreere, pentru odihnă, prevazute cu mobilier urban, spații de joacă, perete pentru cățărări, piste pentru bicicliști și skateboard, poligon și zonă de antrenament pentru paintball, airsoft și tir cu arcul (cu dotările aferente).

Proiectul a fost inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului și a fost inclus pe lista obiectivelor ce vor fi finanțate anului viitor prin Compania Națională de Investiții din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Cod Mandatar 11200025

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole