Carmen Adrian Ichim, fost prefect al judeţului Buzău a revenit în funcţia de director al Gărzii de Mediu Buzău. Anunţul a fost făcut chiar pe pagina personală de Facebook, „Doamna de fier” catalogând experienţa politică drept una în care a fost „minţită şi înşelată”. Carmen Ichim este unul dintre cei mai capabili oameni din administraţia publică şi totodată cel mai prolific prefect al judeţului de după `89. În urma alianţei dintre Partidul Social Democrat şi PRO România, Ichim trebuia să ocupe a două funcţie ca importanţă în aparatul Consiliului Judeţean Buzău. În ciuda protocolului de stânga, posturile de vicepreşedinte al CJ Buzău vor fi ocupate de către Adrian Robert Petre (n.r. PSD, totodată preşedinte al AJF Buzău) şi cel mai probabil, Felix Rache, preşedintele filialei judeţene a PRO România, vicepreşedinte la nivel naţional.

Redăm postarea integrală:

„Dragii mei buzoieni,

Aprecierea sinceră este una dintre cele mai frumoase forme de mulțumire și vreau să v-o transmit fiecăruia dintre dumneavoastră pe această cale.
Vă mărturisesc sincer că am fost impresionată de felul în care mi-ați fost alături pe toată perioada desfășurării campaniei electorale la alegerile locale cât si după.
Nefiind un om politic ancorat în politica actuală, ci un om de administrație cu o experiență de peste 27 de ani în domeniu, am ales să rămân în acest sistem.
Întrucât, pe plan politic am fost înșelată și mințită, am considerat că nu pot să mă amăgesc nici pe mine și nici pe cei din jurul meu și am decis că este momentul să părăsesc partidul PRO România, să mă dedic cu aceeași pasiune activității mele, în domeniul mediului, în slujba cetățeanului.
De asemenea, mulțumesc echipei și familiei pentru susținere, răbdare și implicare în toate proiectele mele și mai ales pentru faptul că au rămas lângă mine indiferent de rezultat.
Voi rămâne aceeași persoană devotată oamenilor, aceeași persoană care are înțelegere și dăruire pentru semenii ei!

Vă doresc multă sănătate!

Cu drag și sincere mulțumiri,
Carmen Ichim”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.