joi, iulie 18, 2024

Gabriel Avramescu, președintele PNL Buzău: „Piața Centrală din Buzău nu se închide!”

Custom ad 1

Asistăm, din păcate, la o nouă dezinformare a politicienilor care preferă să politizeze criza din sănătate cu care ne confruntăm și aruncă în spațiul public minciuni legate de noile măsuri de protecție necesare, în condițiile creșterii numărului de infectări.
Buzoienii trebuie să știe clar că piețele agroalimentare aflate în aer liber rămân DESCHISE!
Același lucru se întâmplă și cu Piața Centrală din Buzău care va fi deschisă publicului cu respectarea măsurilor de protecție!

HG 52 din 5.11.2020: art.10 alin(2) „…se permite activitatea piețelor agroalimentare ce pot fi organizate în zone publice deschise, cu respectarea normelor de protecție sanitară”.
Sănătatea oamenilor este cea mai importantă pentru specialiștii care iau decizii în această perioadă și care ne recomandă să ne protejăm și să stăm cât mai departe de locurile aglomerate, unde există riscul infectării.

Măsurile sanitare nu sunt confortabile pentru nimeni, dar sistemul de sănătate din România este deja suprasolicitat, iar respectarea recomandărilor autorităților are scopul de a ne feri de ceea ce e mai rău.

Fac apel către politicienii care instigă, dezinformează și, mai ales, încurajează nerespectarea măsurilor de protecție, să se oprească și să nu mai folosească în scop electoral o criză gravă de sănătate cu care se confruntă o lume întreagă.
Haideți să reușim împreună să trecem peste această perioadă grea pentru noi toți!
Virusul Covid -19 nu este o glumă și nu trebuie ignorat! Măsurile pe care Guvernul României le-a luat, în tot acest timp, sunt similare celor pe care le-au impus guvernele multor altor state și, în ciuda disconfortului creat, multă lume a reușit să se adapteze.
Vom face front comun împotriva acestui virus și vom reuși împreună să învingem!

COD MANDATAR 11200025

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole