9.2 C
Buzău
joi, martie 23, 2023
Google search engine
AcasăAdministrațieFOTO & VIDEO | "Ingineria salvează România!" Decanii principalelor facultăţi din cadrul...

FOTO & VIDEO | „Ingineria salvează România!” Decanii principalelor facultăţi din cadrul Politehnicii, prezenţi la CJ Buzău!

Ieri, în jurul prânzului, o delegaţie a Universităţii Politehnice din Bucureşti, alături de consilierii judeţeni PRO România, în frunte cu Felix Rache, preşedintele filialei Buzău au discutat cu Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău în vederea realizării la Buzău a unui centru universitar industrial, axat pe cerinţele pieţei de profil din judeţ.

Din partea UPB au fost prezenţi Tudor Prisacaru – Presedintele Senatului Universitatii Politehnica din Bucuresti, Sorin Biris – Decan facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice,
Ilona Costea – Decan Facultatea de Transporturi şi Marilena Stoica – Prodecan Facultatea de Mecanica si Mecatronica. Alături de aceştia s-au aflat mai mulţi consilieri judeţeni ai PRO România, alături de Felix Rache, candidat la Camera Deputaţilor; Gabriel Petrea şi George Sava, candidaţi la Senatul României.

VIDEO | Declaraţii integrale în format video. Sursă: Faceook/Pro România Buzău

Este cea de-a doua întâlnire pe care reprezentanţii Universităţii Politehnice din Bucureşti o au la Buzău în mai puţin de o săptămână, după întrevederea cu reprezentanţii mediului local de afaceri. După vizita la CJ, delegaţia comună PRO ROMÂNIA – UPB s-a văzut cu primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma.

Vezi aici galeria foto completă!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments