marți, aprilie 16, 2024

RER SUD pe agenda evenimentului caravanei „Da, ne pasă!” – ediția 2020

Custom ad 1

RER SUD, a avut ocazia să prezinte sistemul de gestionare a deșeurilor implementat în municipiul Buzău în cadrul caravanei “Da, ne pasă!”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, pe 23 octombrie 2020, cu participarea reprezentanților ambasadelor UE.

În cadrul evenimentului, reprezentanții ambasadelor UE au vizitat Stația de Sortare și Depozitul Ecologic de deșeuri nepericuloase, investiții realizate de către operatorul de salubritate, care fac trecerea de la economia liniară la economia circulară. Întrucât RER SUD și-a demonstrat preocuparea pentru aplicarea normelor legislative europene privind protectia mediului dar și atenția deosebită pe care o acordă implemantării unui sistem sustenabil de gestionare a deșeurilor, vizita reprezentanților ambasadelor UE a reprezentat un moment de recunoaștere internațională a eforturilor depuse de operatorul de salubritate pentru poziționarea orașului Buzău pe lista orașelor ce beneficiază de un sistem de salubrizare modern.

Vă felicităm pentru modul în care aplicați normele ecologice europene si, mai ales, pentru contribuția pe care o aveți la dezvoltarea locală sustenabilă.”, a spus Istvan Jakab – șeful unterimar al Reprezentanței Comisiei Europene țn România, în scrisoarea de mulțumire transmisă după eveniment.

Unul din obiectivele caravanei „Da, ne pasa!” este acela de recunoastere a eforturilor de implemetare a normelor europene privind protectia mediului si economia circulara, motiv pentru care RER SUD, in calitate de operator de salubritate a avut onoarea să fie trecut pe agenda evenimentului.

Aprecierile venite din partea reprezentanților ambasadelor UE reprezintă pentru RER SUD o certificare a faptului că toate demersurile realizate pentru implementarea unui sistem de salubrizare modern reușesc să transforme orașul Buzău într-un exemplu de bună practică în domeniul salubrizării și a protecției mediului.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole