joi, mai 30, 2024

INFO UTIL | RER SUD recomandă buzoienilor plata online!

Custom ad 1
  • Sănătatea mediului înconjurător poate fi influenţată de modul în care ne plătim facturile
  • RER SUD recomandă buzoienilor să opteze pentru factura electronică şi plata online

Preocuparea principalului operator de salubritate din judeţ pentru menţinerea oraşului curat este cunoscută buzoienilor de ani buni, de când reprezentanţii societăţii au început o amplă campanie de promovare şi de colectare separată a deşeurilor.

Întreaga politică a firmei are în vedere protejarea mediului înconjurător şi activităţile acesteia au în vedere diminuarea impactului asupra mediulu înconjurător. Având în vedere numărul mare al buzoienilor care se află sub contract cu firma de salubritate RER SUD, care generează o canitate semnificativă de hârtie ca urmare a tipăririi facturilor emise, societatea recomandă clienţilor săi activarea facturii online şi achitarea acesteia online.

Avand in vedere numarul mare de buzoieni care detin contract cu firma de salubritate, RER SUD genereaza si o cantitate semnificativa de hartie ca urmare a tiparirii facturilor emise catre clienti. Toate aceste facturi tiparite inseamna copaci taiati si resurse energetice consumate pentru fabricarea hartiei pe care urmeaza a fi tiparite facturile. Dupa ce au fost achitate ajung la cosul de gunoi, in cel mai bun caz in sacul gaben si intra in circuitul pentru reciclarea lor sau intr-un caz nefericit sunt aruncate amestecat cu alte tipuri de deseuri, fapt ce conduce la diminuarea sanselor de recuperare si reciclare.

RER SUD a demarat o campanie de informare a buzoienilor privitoare la emiterea facturii online, precum şi la modalităţile de plată ale acesteia online. Acţiunea demarată de societatea RER SUD este una de durată, interacţiunea cu clienţii săi fiind una care necesită timp pentru corecta informare a acestora şi ulterior, pentru acordul acestora de a participa la demersul menit să reducă consumul de hârtie.

“Modul în care alegem să ne plătim facturile la utilitati cu siguranţă influenţează calitatea mediului în care trăim. La o prima vedere pare că nu ar avea nicio legatură una cu alta, dar dacă suntem puţin atenţi putem obseva legatură dintre facturile tipărite pe hârtie, copacii tăiaţi din care se face celuloza ca materie de baza pentru hârtie şi depozitarea deşeurilor de hârtie generate de fiecare dintre noi. Aşadar, orice hârtie folosită înseamnă resurse naturale consumate, energie consumată şi în cele din urmă, în cele mai multe dintre cazuri, poluarea mediului prin aruncarea deşeurilor celuloide în locuri neamenajate special sau amestecate cu alte tipuri de deşeuri. Încurajăm buzoienii să-şi achite facturile online şi să opteze pentru factura electronică. 

Am creat pentru buzoieni un sistem ce oferă posibilitatea de emitere a facturilor în format electronic şi totodată, de achitare a acestora prin intermediul unui portal online. Realizarea unui cont pe site-ul nostru înseamnă accesul la istoricul facturilor, al plăţilor şi mai ales un pas important spre protejarea mediului.” – Denisa Nicu, purtător de cuvânt RER SUD.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole