joi, iunie 20, 2024

Dream team pentru CJ Buzău | Neagu şi Ichim, braţ la braţ pentru dezvoltarea judeţului Buzău!

Custom ad 1

Reţeta succesului poartă două nume: Neagu şi Ichim. Cei doi vor forma începând de astăzi o alianţă pentru dezvoltarea judeţului. Cele mai apreciate două nume ale ultimilor ani din politica şi administraţia buzoiană, Petre Emanoil Neagu, actualul preşedinte al CJ Buzău şi fostul prefect de Buzău, Carmen Ichim vor lucra împreună pentru binele locuitorilor din judeţ.

Dincolo de alăturarea partidelor din care provin cei doi, PSD, respectiv PRO România, faptul că Neagu şi Ichim vor lucra împreună reprezintă un mare avantaj pentru judeţul Buzău. Primul a atras cele mai mari sume pentru judeţul Buzău, în spetă pentru dezvoltarea comunelor sale, în timp ce „Doamna de fier” este cel mai apreciat funcţionar public de după `89 graţie reuşitelor obţinute în scaunul de prefect.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a fostului prefect de Buzău, Carmen Adriana Ichim. Redăm în continuare, integral postarea „Doamnei de fier”:

„Dragi buzoieni,
În toată cariera mea profesională, atât ca prefect al județului Buzău, dar și comisar-șef al Gărzii de Mediu am găsit înțelegere și sprijin pentru toate problemele întâmpinate în județ, la actualul președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. A fost mereu interesat pentru binele cetățenilor din județ și mai ales, a fost preocupat pentru a implementa proiecte mari de dezvoltare a județului Buzău. Proiectele mele politice se suprapun, în mare măsură cu cele inițiate de actualul președinte al Consiliului Județean Buzău și o perturbare politică ar aduce o gravă atingere finalizării acestora. În urma discuțiilor purtate cu Petre Emanoil Neagu am căzut de acord să ne unim eforturile ca toate proiectele aflate în curs de execuție, dar și cele propuse de mine, să fie realizate, și printr-un efort comun, să aducem echilibru pe scena politică, cu un mare impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a județului Buzău. Lupta politică este necesară doar atunci când unul dintre actorii de pe scena politică nu urmează calea dreaptă, cea de a aduce liniște și bunăstare în comunitate. Acum, la nivelul județului Buzău, consider că avem omul potrivit, iar ajutorul meu vine să întărească această echipă de profesioniști.Am decis în cadrul Alianței P.S.D. – Pro Buzău să-i oferim sprijin, în continuare, domnului Petre Emanoil Neagu pentru funcția de președinte, iar eu voi face echipă, împreună cu domnia sa, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean.

În continuare, voi fi alături de domnul Constantin Ionescu în cursa pentru Primăria Municipiului Buzău și de asemenea, voi sprijini toți candidații PRO România la aceste alegeri locale.” – Carmen Ichim, sursă: Facebook

 

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole