marți, aprilie 23, 2024

EXCLUSIV | Dan Barna îi dă dreptate lui Rareş Bogdan în privinţa lui Viorel Ştefu: „Excludem colaborări cu PSD-işti sub acoperire sau de orice altă natură.”

Custom ad 1

Dan Barna, liderul USR a acordat un interviu în exclusivitate publicaţiei Agora Buzău. Printre subiectele abordate s-a numărat şi numirea lui Viorel Ştefu ca secretar general al PNL Buzău, partid care ar putea să devină aliatul alianţei USR PLUS la Buzău. Liderul mişcării care a oferit o alternativă pentru clasa politică din ultimele trei decenii a avut câteva comentarii pe seama „locotenentului lui Carmen Dan (n.r Ministrul Afacerilor Interne în guvernul Dragnea)”, aşa cum a fost numit Viorel Ştefu, fost poliţist de carieră. 

Dacă unul dintre liderii marcanţi ai PNL, Rareş Bogdan a declarat că „nu are cum să stea la aceeaşi masă sau în aceeaşi încăpere cu Viorel Ştefu, noul secretar general al PNL Buzău”, părerea liderului USR nu este departe de aceasta. Chiar dacă nu atât de acid, Barna a fost tranşant:

REPORTER: Bănuiesc că aţi văzut comentariile lui Rareş Bogdan (lider PNL) de la Digi24 privitoare la Viorel Ştefu. Chiar dacă sunteţi în formaţiuni diferite, bănuiesc că susţineţi afirmaţiile sale…

DAN BARNA:Da, pe bună dreptate! Alianţa USR PLUS este împotriva PSD. Am văzut cu toţii ce a înseamnat perioada Dragnea, de trei ani şi jumătate în care aproape am fost scoşi din Europa. Acesta este alt motiv pentru care suntem împotriva oricărei colaborări cu PSD, cu oameni care au trecut prin PSD şi acum îmbracă haina liberală. Excludem colaborări cu PSD-işti sub acoperire sau de orice altă natură.”

REPORTER: Despre dl. Viorel Ştefu…

DAN BARNA: Până acum nu-l cunoşteam pe acest domn, pot să vă spun că USR PLUS este împotriva oamenilor care sunt traseişti politici, indiferent de unde au venit şi pe unde au trecut.”

Interviu complet cu liderul USR, Dan Barna în curând, doar pe Agora Buzău!

Sursă foto Viorel Ştefu – costintanasescu.ro/ Sursă foto Dan Barna – psnews.ro | Colaj: Agora Buzău. 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole